• Flora Band orkesten

Open dag Jong Flora BandOp zatermiddag 9 juni van 13.00 tot 15.00 houdt de Jong Flora Band een open dag! Tijdens deze middag kunnen jongens én meisjes in de leeftijd van 5 tot 15 jaar kennis maken met de Jong Flora Band. Er worden verschillende workshops gehouden en je kunt instrumenten uitproberen. De jongens en meiden van de Jong Flora Band zijn deze middag zelf ook aanwezig om te laten horen wat voor muziek ze spelen en hoe leuk het is om lid te zijn van de Jong Flora Band. Want behalve muziek maken, doen de leden van de Jong Flora Band regelmatig leuke dingen, zoals een spellenavond, bowlen en op kamp.

De Jong Flora Band is er voor iedereen, jongens en meisjes, ervaring met muziek of nog helemaal niet. Er wordt voor elke leerling een individueel lesplan gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van een professionele, speelse lesmethode. Zo leren onze leerlingen dat muziek maken leuk is! Nieuwe leerlingen krijgen bovendien de eerste vier lessen gratis.

Graag tot zaterdag op ons verenigingsgebouw, ‘de Kazerne’, Waardlaan 1a te Rijnsburg.

#JongFloraBand

41 keer bekeken

© 2020 by Flora Band

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

         2231 NA Rijnsburg

1/39

1/39