• Flora Band orkesten

Huldiging tijdens nieuwjaarsreceptie Flora Band orkestenOp zondag 1 januari vond traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie van de Flora Band orkesten plaats. Geheel in stijl konden de leden elkaar het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Tijdens deze nieuwjaarsreceptie werden ook de plannen en wensen van de drie geledingen gepresenteerd. Daarnaast werden er een aantal mensen gehuldigd omdat zij al veertig jaar lid zijn van de vereniging! Een bijzonder jubileum, waar aandacht besteedt aan mag worden. Zo werden René de Mooij, Bram van der Vijver en André Heemskerk met hun partners naar voren geroepen en werd er in het kort met ieder van hen hun muzikale carriere doorgenomen. Daarbij kregen ze een prachtig cadeau, een foto geheel in Flora Band stijl van hun eigen instrument.


Daarnaast werd ook de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt, Mathijs Swagers. Mathijs heeft deze titel gekregen omdat hij, op de achtergrond, ontzettend veel doet binnen de vereniging, vaak zonder dat iemand dat door heeft. Dankzij Mathijs kan de vereniging zichzelf bij elk evenement mooi presenteren en zien onze website en social-media kanalen er altijd goed uit.

#Algemeen

0 keer bekeken

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

         2231 NA Rijnsburg

1/39

1/39

© 2019 by Flora Band