1/3
Laatste nieuws
Flora Band in Corona Tijd
IMG_7369-2.JPG
kisspng-gofundme-social-media-donation-f

Het is een vreemd en stil jaar voor de Flora Band orkesten. Er is weinig gerepeteerd maar belangrijker; weinig opgetreden. De muzikanten hebben niet van zich kunnen laten horen door het Corona-virus en helaas heeft dat gevolgen. Helaas zijn die gevolgen vooral op het financiële vlak.

Daarom komen de Flora Band orkesten in september met een actie-maand, waarin de muzikanten hard hun best gaan doen om het verlies uit inkomsten van optredens, enigszins te compenseren. Hierbij zal de focus liggen op de jeugd, deze heeft immers de toekomst binnen onze vereniging! Wist u bijvoorbeeld dat onze jeugdopleiding alleen al meer dan twintigduizend euro per jaar kost? Geld dat normaal gesproken zelf wordt verdiend, uit de inkomsten van optredens.

Hoe u ons kunt steunen? Door een donatie achter te laten. Er zijn verschillende grote en kleine mogelijkheden om ons te helpen, net wat u past. Maar weet dat de vereniging met alles blij is!

Alvast onze hartelijke dank!

* let op: U heeft de mogelijkheid fooi toe te voegen. Dit bedrag is bestemd voor de website van Go Fund Me en gaat niet naar onze vereniging.

tel:      +31 (0)71 402 99 13

mail:    info@floraband.nl

 

adres:  Verenigingsgebouw

           'de Kazerne'

           Waardlaan 1a

         2231 NA Rijnsburg

1/39

1/39

© 2019 by Flora Band